Навигация
Your Cart
 НОВИЯТ ВНОС НА СКИ ЕКИПИРОВКА 2024 Е НАЛИЦЕ! ПОВЕЧЕ ИНФО НА 0886902340

Поръчка и доставка

Доставката САМО на употребявани артикули до всички офиси на "Еконт" за страната са напълно безплатни за Вас и са за наша сметка. Офисите са достатъчно за територията на България и дори има  многобройни представителства в големите градове (вижте повече тук). Заплащането става чрез наложен платеж с Еконт, след ПРЕГЛЕД и ТЕСТ на артикулите! Ако желаете да получите поръчката си на посочен от вас адрес, то това е възможно като доплатите разликата. А тя е:

над 2 до 5 кг. - 3,90 лв.
над 5 до 10 кг. - 5,10 лв.
над 10 до 15 кг. - 9 лв.
над 15 до 20 кг. - 9 лв.

относително тегло на:

чифт ски 5 - 7 кг
чифт ски обувки 4-5 кг
сноуборд 4 - 5 кг
чифт детски ски 3-4 кг
чифт детски обувки-1,5 до 3 кг

Доставката на нови артикули от партньорската ни мрежа в Западна Европа е фиксирана и струва 59 лв, т.е каквито и артикули да изберете(1-2 или повече), то това ще струва 59 лв. до склада ни в гр. Самоков. Доставката отнема 5-6 работни дни. Може да вземете пратката си от нашия склад в гр. Самоков, като така отпадат таксите за доставка и наложен платеж с Еконт. Може поръчката Ви да бъде доставена до избран от Вас офис на Еконт в страната, като доставката с Еконт, както и таксите по наложените платежи( ако имате остатъчна сума за доплащане), е за Ваша сметка. Заплащането става чрез банков превод или паричен превод чрез Еконт, като можете да платите цялата сума или само капаро, след като ни позвъните и обсъдим случая.

Ако искате да поръчате онлайн през магазина, можете да го направите по следния начин:

1. Добавяте избраните артикули в количката чрез бутона "КУПИ" на всеки артикул

2. Натискате върху стрелкичката на бутона "КОШНИЦА" най-горе вдясно, за да прегледате артикулите, и може да въведете промо код за отстъпка(ако има актуална промоция, за която можете да прочетете в секция Подарък и Промоции)

3. Ако не сте регистриран потребител, попълвате задължителните полета за лични данни, адрес, имейл, телефон и др. и се регистрирате( или продължавате като нерегистриран потребител)

4. Следвате стъпките.

5. Съгласявате се с условията за доставка и потвърждавате поръчката.