Навигация
Your Cart
 НОВИЯТ ВНОС НА СКИ ЕКИПИРОВКА 2024 Е НАЛИЦЕ! ПОВЕЧЕ ИНФО НА 0886902340

Подарък и промоции

КУПИ СКИ е един от лидерите в областта на продажбата на употребявана и нова ски екипировка. Благодарение на нашите партньори от Австрия, ние се стараем да предлагаме качествена екипировка на конкурентни цени. Някои от нашитее ски и сноуборди, като употребявани, разбираемо имат нормални микро надрасквания по горната повърхост, но всички са с дебели кантове(повечето с около и над 90%), което ги прави изключително стойностни. Любителите на белите спортове добре знаят, че ски и сноуборд, без кантове, нямат ресурс за заточване, а от там се и обезценяват. Нашата екипировка е сервизирана и готова за употреба, което спестява на клиентите още 20-40 лв. За ски обувките е важно да не са прекалено износени петите и пръстите отдолу, а предлаганите от нас обувки са в в много добро състояние по отношение на този критерий. Нашият екип следи за цените на екипировката в Европа и се стараем да поддържаме едни от най-ниските цени, в съотношение с качеството на отделните артикули. Някои от цените ни са с намаления от 35-40%. Ние описваме и цените на артикулите като нови, като в сравнение с тях, нашите употребявани ски, сноуборди и обувки, са по-евтини между 4-6 пъти, а можем да се похвалим с това, че половината от ските са модели от изминалия сезон, 30% от предходния, а останалите 20 са модели на 3 и 4 сезона, които по качество не отстъпват на по-новите модели.

От сезон 2018-2019 предлагаме и най-големият избор на нови ски в България, като в сайта ни може да откриете над 400 модела ски на топ марките Atomic, Head, Rossignol, Fischer, Nordica, Blizzard, Salomon, Völkl, Elan и К2 и над 200 модела ски обувки. Намаленията се навероятни-от -20% до -55%! Това става възможно благодарение на нашите партньори от Западна Европа. Разполагаме с почти цялата гама моделите на съответните марки, но има много  модели, които не сме успяли да ги публикуваме. Ако желате информация и за нови ски или обувки, които не намирате в сайта ни, моля, изпратете ни запитване на контактната форма, на имейл office@kupiski.com или ни позвънете на 0886 90 23 40.

Ние сме доказани професионалисти в ски спорта като през последните години разработихме уникалния по рода си самоучител по ски в електронен вариант в 3 части "Фън скиинг". Така всеки един наш клиент,закупил ски екипировка втора ръка или сноуборд екипировка, чиято стойност е над 200 лв., ще получи БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК самоучител по ски в електронен вариант в 3 части на стойност 50 лв., за да може сам да усъвършенства своята ски техника ! Освен че може да го гледате на компютъра, записвайки го на Вашия мобилен телефон, Вие лесно ще можете да преглеждате видео материалът директно на пистата. Може да гледате трейлъра отдолу: