Навигация
Your Cart

Подарък и промоции

КУПИ СКИ е един от лидерите в областта на продажбата на употребявана и нова ски екипировка. Благодарение на нашите партньори от Австрия, ние се стараем да предлагаме качествена екипировка на конкурентни цени. Някои от нашитее ски и сноуборди, като употребявани, разбираемо имат нормални микро надрасквания по горната повърхост, но всички са с дебели кантове(повечето с около и над 90%), което ги прави изключително стойностни. Любителите на белите спортове добре знаят, че ски и сноуборд, без кантове, нямат ресурс за заточване, а от там се и обезценяват. Нашата екипировка е сервизирана и готова за употреба, което спестява на клиентите още 20-40 лв. За ски обувките е важно да не са прекалено износени петите и пръстите отдолу, а предлаганите от нас обувки са в в много добро състояние по отношение на този критерий. Нашият екип следи за цените на екипировката в Европа и се стараем да поддържаме едни от най-ниските цени, в съотношение с качеството на отделните артикули. Някои от цените ни са с намаления от 35-40%. Ние описваме и цените на артикулите като нови, като в сравнение с тях, нашите употребявани ски, сноуборди и обувки, са по-евтини между 4-6 пъти, а можем да се похвалим с това, че половината от ските са модели от изминалия сезон, 30% от предходния, а останалите 20 са модели на 3 и 4 сезона, които по качество не отстъпват на по-новите модели.

От сезон 2018-2019 предлагаме и най-големият избор на нови ски в България, като в сайта ни може да откриете над 400 модела ски на топ марките Atomic, Head, Rossignol, Fischer, Nordica, Blizzard, Salomon, Völkl, Elan и К2 и над 200 модела ски обувки. Намаленията се навероятни-от -20% до -55%! Това става възможно благодарение на нашите партньори от Западна Европа. Разполагаме с почти цялата гама моделите на съответните марки, но има много  модели, които не сме успяли да ги публикуваме. Ако желате информация и за нови ски или обувки, които не намирате в сайта ни, моля, изпратете ни запитване на контактната форма, на имейл office@kupiski.com или ни позвънете на 0886 90 23 40.

Ние сме доказани професионалисти в ски спорта като през последните години разработихме уникалния по рода си самоучител по ски в електронен вариант в 3 части "Фън скиинг". Така всеки един наш клиент,закупил ски екипировка втора ръка или сноуборд екипировка, чиято стойност е над 200 лв., ще получи БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК самоучител по ски в електронен вариант в 3 части на стойност 50 лв., за да може сам да усъвършенства своята ски техника ! Освен че може да го гледате на компютъра, записвайки го на Вашия мобилен телефон, Вие лесно ще можете да преглеждате видео материалът директно на пистата.Може да го разгледате като кликнете върху картинката отдолу: