Навигация
Your Cart
 НОВИЯТ ВНОС НА СКИ ЕКИПИРОВКА 2024 Е НАЛИЦЕ! ПОВЕЧЕ ИНФО НА 0886902340

ATOMIC HAWX 80, № 39,5-40,5 (стелка 26 cm) (8373)

ATOMIC HAWX 80, № 39,5-40,5 (стелка 26 cm) (8373)
-39 %
ATOMIC HAWX 80, № 39,5-40,5 (стелка 26 cm) (8373)
Благодарение на иновативната си технология, Atomic Hawx 80 е способен да инжектира изключителен комфорт във всякакви снежни условия. За удобството и комфорта се грижи технологията "I-FLEX", която също така подпомага накланянето в завоя, подобрява баланса и контрола. Благодарение на двукомпонентната си конструкция и еластомерна предна част, скиорът предава естествено и плавно натиска на предната част на стъпалото по време на завоя, като по този начин запазва естествената позиция на пръстите. Тази система прави скиора много чувствителен и така той може да управлява ските с по-малко усилие,когато това е необходимо. Също така тази система действа антишоково-абсорбира вредните вибрации и удари в посока терен-скиор. Howx Pro са оборудвани с 4 метални щраймера с микро реглаж и каишка за допълнително затягане в горната си част. Флекс -80 (средно твърди). Цена като нови-300 евро. Моделът е подходящ от начинаещи до напреднали. ОРИГИНАЛНА СНИМКА НА СКИ ОБУВКИТЕ С КАТАЛОЖЕН НОМЕР 8373! МНОГО ДОБРЕ ЗАПАЗЕНИ! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ОПЦИЯ ТЕСТ И ПРЕГЛЕД!
 
-Размер EU 40,5, Mondo 26=дължината на стелката в см.(Избирайте обувки, чиято стелка е с около 1 см по-дълга от Вашето стъпало) Посетете линка тук, за да научите как да избирате правилния размер на ски обувки
-4 метални щраймера с микро реглаж
-Каишка за затягане
-Флекс 80
ПРИ ПОКУПКА ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК САМОУЧИТЕЛ ПО СКИ FUN SKIING НА СТОЙНОСТ 50 ЛВ.
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Captcha
 • В наличност: В наличност
 • Модел: 8373
110.00 лв.
180.00 лв.

Защо да пазарувате от www.kupiski.com- магазин за ски втора употреба?


 • Защото предлагаме над 400 модела употребявани и нови ски и над 200 модела обувки на марките Atomic, Head, Fischer, Nordica, Blizzard, Völkl, Salomon, K2 и Elan!
 • НОВО! Защото при покупка на ски втора употреба или други артикули, Вие получавате УНИКАЛЕН ПОДАРЪК - самоучител по ски в електронен вариант в 3 части "Фън скиинг" на стойност 50 лв.
 • Защото преди закупуване на ски или сноуборд екипировка, Вие може да получите професионална консултация по телефон, имейл(контактна форма) или месинджър(facebook) от Иван Недялков- доказан професионалист, създател на самоучител по ски "Фън скиинг, мениджър и собственик на ски училище "Сноу фън и онлайн магазин www.kupiski.com.
 • Защото отделяме много време и заснемаме всички употребявани артикули отделно,с индиидуални каталожни номера, като снимките са с опция "приближаване"(zoom)
 • Защото употребяваните ски и сноуборд са на 1 - 3 сезона, внос от Австрия, и разполагаме с над 1000 АРТИКУЛА!
 • Защото всички ски са 100% СЕРВИЗИРАНИ от най-висок клас машини в Австрия и са с много дебели кантове!
 • Защото ще Ви укажем как правилно да настроите автоматите на ските и сноуборда към обувките или ще го направим БЕЗПЛАТНО за Вас
 • Защото доставката е на употребявани артикули е напълно БЕЗПЛАТНА!
 • Защото ако отворите пратката и не ви паснат обувките или не Ви хареса доставените ски, обувки и сноуборд , може да ОТКАЖЕТЕ поръчката, без да я плащате!
 • Защото пазарувате по европейски, удобно и лесно от фотьойла, без да ГУБИТЕ време по пазари и оказиони!